Coronablog 28 november


Chaos. Chaos is een woord dat doorgaans wordt gebruikt om een situatie aan te duiden waarin totale wanorde of verwarring heerst. Er is sprake van een chaotische situatie wanneer iemand het overzicht kwijt is. In die zin kan het woord op vele manieren worden gebruikt, zoals een erg rommelige omgeving of een situatie waarin men elkaar totaal niet meer kan begrijpen (Wikipedia).

Button
Welkom bij Oostrem

We zijn elke dag van 8 tot 17u bereikbaar via 016/23.15.45 en info@oostrem.be

Contacteer ons
De Zorgpoort

We zijn elke dag van 13 tot 16u bereikbaar via 0492/155 455 of Zorgpoort@alezi.org

Meer info
Open plaatsen in Oostrem

Dagondersteuning: 8 plaatsen


Bekijk hier
ROB-TV reportage
Opening Zavel- en Molenhuis

Sinds 24 oktober 2021 is het Zavel- en Molenhuis in Herent geopend. Corona dwarsboomde jammer genoeg de officiële opening. We zouden samen in het gemeentehuis De Kouter het glas heffen en woningen bezoeken. Gelukkig maakte ROB-TV deze mooie reportage als 'troost'.

Bekijk hier
Oostrem werkt mee aan Pigas,
een project van kwaito

'Pandemie Iedereen Gelijk aan de Start' deelt ervaringen en tips om mensen met verhoogde kwetsbaarheid mee te nemen in de strijd tegen een pandemie. Vanuit het oogpunt van de cohouser, de professionele-, de mantelzorger en de leidinggevende van de organisatie.

Ontdek Pigas
Natuurlijk vind je
Dé Werkplaats op doeners.be

Met platform doeners.be wil de provincie Vlaams-Brabant een digitale brug slaan tussen de reguliere en de sociale economie uit de regio. Lees hier het verhaal van EnAdvis die met Dé Werkplaats de geknipte partner vond om afvalstromen te sorteren.

Lees verder

test voor foto

Button

Alle werkingen van Oostrem zijn gebaseerd op eenzelfde visie en referentiekader: iedereen heeft recht op maximale autonomie, tenzij dit een onverantwoord risico voor de persoon of zijn omgeving meebrengt. In dat laatste geval wordt er gekozen voor beschermwaardigheid.