JOHAN


LEVENSGENIETER – MUZIEKLIEFHEBBER – ZOETEBEK

Wie is Johan?

Johan woont momenteel alleen in een zorgflat in Engelenburcht, Tildonk. Hij is een echte levensgenieter. Thuis luistert hij graag naar muziek, kijkt geregeld naar Disney Channel en lust wel enkele koffietjes per dag. Wekelijks gaat hij bij de bakker zijn favoriete pateekes halen: éclairs!

Hij is graag in beweging, want hij gaat steeds met zijn chique fiets naar zijn werk in de Benedictushoeve op dinsdag en donderdag. De andere dagen sluit hij aan in de CADO van Engelenburcht. Hij speelt daar gezelschapspelletjes en drinkt natuurlijk koffies met de andere aanwezigen.

Hij kan steeds op zijn zus rekenen, die zijn administratie regelt en de nodige aankopen doet.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Johan?

Johan heeft nog nooit samen met andere mensen samengewoond. Hij kijkt er wel naar uit om in het Molenhuis te gaan wonen en meer sociaal contact te hebben: samen in de keuken zitten, samen eten en koffietjes drinken op zijn studio. Een waterkoker mag zeker niet ontbreken op zijn kamer zodat hij voor zichzelf en zijn bezoek oploskoffie kan maken.

Daarnaast moet er zeker een TV en radio zijn, zodat hij zijn favoriete bezigheden kan uitoefenen in zijn studio: TV kijken en muziek luisteren. Ook voor Johan is een eigen frigo belangrijk om zijn cola en pintjes koel te bewaren.

Hij heeft een bijzonder verzoek gedaan als aankoop voor het Molenhuis: een bank bij de voordeur zodat hij op zijn gemak een sigaretje kan roken.

Hij kan niet wachten tot hij in het Molenhuis kan wonen en genieten!