NIELS


HELPENDE HAND – HUMORISTISCH – GROENE VINGERS

Wie is Niels?

Niels is een behulpzame man die graag lacht, want humor is belangrijk. Hij werkt graag met zijn computer en speelt er af en toe spelletjes op. Bij goed weer kan je hem in de tuin vinden. Daarnaast luistert ook hij graag naar muziek of kijkt hij naar de voetbal, met OHL als favoriete club. Van de thuismatchen geniet hij het liefst in het stadion.

Hij werkt 4 dagen per week in de Benedictushoeve en elke vrijdag doet hij vrijwilligerswerk in de binnenspeeltuin van Herent. Daarbij zit hij samen met Peter en Elien, toekomstige medebewoners, in het Collectief Overleg van Oostrem.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Niels?

Voor Niels is het de tweede keer dat hij zelfstandiger gaat wonen.Tijdens zijn middelbare school zat hij op internaat in Antwerpen. Hij wil graag terug op eigen benen te staan en kijkt het meeste uit naar de vriendschap die er al is en zal ontstaan in het Molenhuis. De gemeenschappelijke ruimte zal dus een prominente plek worden om plezier te maken met de medebewoners.

Een bureau voor zijn computer en een frigo voor frisdrank moeten zeker aanwezig zijn op zijn studio. De medebewoners zullen zijn muziekinstallatie en zijn CD-collectie leren kennen, want Niels is grote fan van Rammstein.

Niels zal ook veel in de tuin zijn en bijvoorbeeld helpen bij het gras afrijden. Een groentetuintje zou ook leuk zijn.