PATRICIA


SCOOTERFAN – MUZIEKLIEFHEBBER – NADENKER

Wie is Patricia?

Patricia is een Queen-fan die het liefste van al op haar scooter rondrijdt in de velden. Enkel regen houdt haar tegen om niet op haar scooter te springen. Het is haar uitlaatklep om haar zorgen even te vergeten. Daarnaast is ze ook graag bezig met puzzels maken, diamond painting en kleurprenten inkleuren.

Doorheen de week werkt Patricia op woensdag, donderdag en vrijdag in het dagcentrum van Wijgmaal: ze neemt dan deel aan vorming, muziek, logo en koken.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Patricia?

Patricia’s mama kan niet meer zo goed voor haar zorgen, waardoor ze de dappere beslissing nam om naar het Molenhuis te verhuizen. Het zal een grote aanpassing vragen Toch kijkt ze er naar uit om veel vrijheid te hebben en zelf beslissingen te nemen.

In haar studio zal er veel plaats gemaakt moeten worden voor een grote tafel waar ze haar hobby’s kan uitoefenen. Daarnaast zal haar muziekinstallatie ook een belangrijke plek krijgen, want Patricia kan niet zonder muziek. Ze zal voornamelijk in haar studio zijn, want ze is graag op zichzelf en haar activiteiten.

Ze hoopt te worden gesoigneerd in het Molenhuis, voornamelijk wanneer ze ziek zou worden. Cruisen op haar scooter in de omgeving van het Molenhuis zal ze ook veel doen en dat zal één van haar favoriete activiteiten worden.