PETER


ZORGZAAM – GEDREVEN – GOEDLACHS

Wie is Peter?

Peter is een sociale man met veel humor. Al van bij het begin is hij bij het Molenhuisverhaal betrokken, dat al een tiental jaar aan de gang is. Hij was één van de gebruikers van Oostrem met een woonvraag: “Wat gebeurt er met mij als mijn ouders er niet meer zijn”. Daarnaast zit hij samen met Elien en Niels, toekomstige medebewoners van het Molenhuis, in het Collectief Overleg van Oostrem.

Hij werkt drie dagen per week in de Benedictushoeve en op de andere dagen engageert hij zich als vrijwilliger in het woonzorgcentrum Bethlehem in Herent. In zijn vrije tijd luistert hij naar Nederlandstalige muziek, kijkt hij naar (grappige) films & series. Hij kleurt ook graag.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Peter?

Voor Peter is het een droom die eindelijk uitkomt. Het betekent niet alleen zelfstandiger wonen, maar ook samenwonen met zijn vriendin Elien. Hij kijkt ernaar uit hun relatie verder uit te bouwen in hun nieuwe woonst.

In zijn eigen studio wil hij absoluut een senseo, zodat hij ‘s morgens kan genieten van een lekkere kop koffie. Daarnaast komt er voldoende kastruimte voor zijn muziekinstallatie en uitgebreide CD- & dvd-collectie.

Hij zal zeker en vast geregeld in de gemeenschappelijke ruimte aanwezig zijn, want hij is een sociaal dier is. Daarbij hoopt hij ook zo snel mogelijk terug op café te gaan met zijn vrienden, hij mist zijn stamcafé(s) in Herent. Gelukkig maar dat er een einde komt aan corona!