ANNE-LEEN


VROLIJK - SPORTIEF - CREATIEF

Wie is Anne-Leen?

Anne-Leen is een vrolijke vrouw met een creatieve geest. Tekenen en kleuren vindt ze leuk om te doen in haar vrije tijd en ze luistert graag naar Nederlandstalige muziek. Sportief is ze ook, want ze zit in het Special Olympics-team voor de discipline zwemmen!

Anne-Leen heeft van kleins af aan bij haar oma gewoond, maar vanaf het moment dat het voor haar oma moeilijk werd om voor haar te zorgen, verhuisde ze naar Be-home. Als er geen coronacrisis zou zijn, zou ze tijdens het weekend bij haar vader logeren.

In Be-home leert ze samen met anderen koken en dat vindt ze heel plezant. Doorheen de week werkt ze op maandag en donderdag in de Benedictushoeve; de andere dagen gaat ze naar het dagcentrum in Wijgmaal.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Anne-Leen?

Anne-Leen kijkt er enorm naar uit om een grote kamer te hebben, met een eigen badkamer. Daar kan ze zich op haar gemak wassen en haar eigen douchegel gebruiken. Daarnaast komt er zeker een frigo in haar studio waar altijd Cola Light in zal staan.

TV en radio zijn ook belangrijk voor Anne-Leen én een eigen bureau.
Ze heeft veel familie in de buurt wonen en wil hen heel graag uitnodigen om een bezoekje te brengen.

Ze vindt het spannend om naar iets nieuws te verhuizen en zelfstandig te wonen, maar ze hoopt zich snel op haar gemak te voelen en leuke dingen te doen met de bewoners, zoals samen koken.