BARBARA


SOCIAAL – MUZIEKLIEFHEBBER

Wie is Barbara?

Barbara is een grote muziekliefhebber die graag met haar vrienden op stap gaat. Tijdens de werkweek werkt ze elke maandag in de boekenwinkel ‘Boekarest’ en elke dinsdag en donderdag in ‘Dille en Kamille’, beide gelegen in Leuven.

In haar vrije tijd behoren lezen, muziek luisteren en TV kijken tot haar favoriete activiteiten. Diamond Painting is het àllerliefste wat ze doet .

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Barbara?

Vrijheid! Ze heeft heel veel zin in om alleen te gaan wonen zodat ze kan staan en gaan waar ze wil. Dit wil niet zeggen dat ze nu niet veel vrijheid heeft bij haar ouders, maar toch gaat het anders aanvoelen als ze alleen gaat wonen.

In haar studio komt zeker een TV en internetaansluiting. Er komen vooral veel leuke spulletjes. In het begin zal ze proberen om haar eigen studio eigen te maken en dan aanvoelen of ze ook graag van de gemeenschappelijke ruimte gebruik maakt.

Daarnaast hoopt ze meer te kunnen gaan sporten en op haar voeding te letten. Het enige waar ze een beetje tegenop ziet is haar eigen rekeningen betalen en verantwoordelijkheid over haarzelf en andere zaken nemen. Dat neemt niet weg dat ze er enorm naar uit kijkt om in het Molenhuis te wonen.