BJARNE


GAMER – BEHULPZAAM – HUMORISTISCH

Wie is Bjarne?

Bjarne is een echte gamer die zijn dag graag doorbrengt op zolder waar hij in alle vrijheid met zijn Nintendo Switch samen en/of tegen zijn vrienden speelt. Hij woont wisselend bij zijn moeder en zijn oma. Daarnaast werkt hij één dag om de 14 dagen in de Hubo van Herent, waar zijn moeder en stiefvader eigenaar van zijn. Hij hielp in pre-coronatijden in een kleuterschool en misschien komen we hem binnenkort tegen in het containerpark van Herent.

Wat betekent de verhuis naar het Molenhuis voor Bjarne?

Bjarne kijkt ernaar uit om op zijn eigen benen te staan en vrijheid te hebben in het Molenhuis. Daarbij hoopt hij een goed plekje in de groep te krijgen en medebewoners te leren kennen die dezelfde interesses delen. Hij denkt dat hij veel tijd zal doorbrengen in zijn studio, maar wil ook graag medebewoners uitnodigen waar hij goed mee overeenkomt en leuke dingen mee kan doen.

In zijn studio mag natuurlijk geen TV, Nintendo Switch en internet ontbreken zodat hij zeker zijn favoriete tijdverdrijf, en dit liefst ook in een comfortabele zetel, kan doen. Daarnaast wil hij ook graag een eigen keuken, zodat hij zelf eten kan maken.

Bjarne gaat nu al wekelijks één keer basketten en kijkt uit of hij misschien nog een andere sport kan beoefenen in de nieuwe sporthal ‘Bart Swings’.