Beste sympathisanten, vrienden van Oostrem,

De kogel is door de kerk. Na wikken en wegen, na wijs beraad en met veel pijn in het hart hebben wij besloten om de sponsoractie naar de Duinse Polders in Blankenberge opnieuw met een jaar uit te stellen.

In overleg met de uitbaters werden vrijdag 26 augustus tot maandag 29 augustus 2022 vastgelegd.

Op dit moment is het zeer moeilijk te voorspellen of een actie voor 100 tot 150 personen op één locatie eind augustus zal mogen doorgaan. Daarnaast blijft het de vraag of onze deelnemers zelf het risico willen nemen om zich in grote groep in te spannen en te ontspannen. Eén zaak is zeker: de stad Blankenberge heeft alle grote evenementen tijdens de vakantiemaanden afgelast.

Nu willen wij er vooral voor zorgen dat de warme band met jullie, onze vele sympathisanten, blijft bestaan. Jullie vormen de vriendengroep rond onze voorziening, jullie dragen bij tot de verdere ontwikkeling ervan, jullie betekenen heel veel voor ons.

Tijdens de volgende maanden staan er dan ook verschillende activiteiten op het programma, waarbij we jullie heel graag verwelkomen.

Op vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober zijn er de kaas- en wijnavonden in het gemeenschapscentrum in Wilsele Putkapel.

Op zondag 24 oktober staat de officiële opening van het Molenhuis/Zavelhuis gepland. We koppelen deze heuglijke gebeurtenis aan een bezoek aan De Schoppe, het nieuwe dagbestedingsproject in de Benedictushoeve. Daarnaast lichten wij een sluier op van een nieuw project dat zich de afgelopen jaren uittekende en dat in de loop van 2022 gerealiseerd wordt. Zoveel goed nieuws gaat natuurlijk gepaard met de nodige hapjes en drankjes.

Ook de Winterhappening, een Winter/Kerstmarkt die vanaf dit jaar georganiseerd zal worden in de Benedictushoeve, is een ideale gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten.

Tot slot bereiden wij voor het najaar verschillende leuke activiteiten voor, waar jullie snel meer over horen.

Beste sympathisanten, blijf ons volgen, blijf ons steunen en hou alvast een plaatsje in je agenda voor Blankenberge 2022!

Namens de organisatoren van de tweejaarlijkse sponsoracties

Mario Vanhaeren
algemeen directeur