Steun ons

Bedrag

Of kies zelf een bedrag

Wist je dat een gift boven de 40 euro voor 45% fiscaal aftrekbaar is. Een gift van € kost je dus slechts €

Wist je dat een gift boven de 40 euro voor 45% fiscaal aftrekbaar is. Een gift van € 40 kost je dus slechts € 22

Gegevens

Oostrem vzw heeft deze gegevens nodig voor de administratieve afhandeling van jouw gift of om je een eventueel fiscaal attest te bezorgen. We dragen goed zorg voor je gegevens. Meer info vind je in ons privacybeleid.

Ik steun op naam van*

Gelieve je officiële naam te gebruiken

We sturen u een bevestiging van uw gift.

We gebruiken uw telefoonnummer enkel indien we extra vragen hebben met betrekking tot uw gift.

Je geboortedatum wordt gebruikt om je fiscaal attest te koppelen via Tax On Web.

Bankrekening

Voor de maandelijkse domiciliëring hebben we je bankrekeningnummer nodig. Je kan de domiciliëring op elk moment stoppen via e-mail.

Tot slot

Bedankt om samen met Oostrem een verschil te maken.

Word Oostrem Supporter
en moedig ook andere sympathisanten aan

Bedankt dat je ons wil ondersteunen. We kunnen jouw financiële hulp goed gebruiken, want de wachtlijsten in de zorg blijven een torenhoog probleem. Ondanks de verminderde subsidies en het wegvallen van extra overheidssteun blijft Oostrem investeren in nieuwe woonprojecten.

Nieuw in 2022

Maak Het Cox-huis mee mogelijk en steun onze bouwplannen rechtstreeks met een maandelijkse bijdrage van minstens 5 euro of met een eenmalige gift op rekeningnummer BE18 7430 2825 1565 – BIC KREDBEBB met mededeling ‘Een Hart voor Oostrem’. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je recupereert 45 %.

Blijf op de hoogte

Als Oostrem supporter ontvang je het Oostremnieuws en volg je vanop de eerste rij onze interessante activiteiten en projecten zoals Het Cox-huis en De Boomgaard, een nieuw inclusief woonproject in Kessel-Lo.