Steun ons

Word Oostrem Supporter en moedig anderen aan!
Bedankt voor je steun! We kunnen je financiële hulp goed gebruiken, want de wachtlijsten in de zorg zijn lang. Ondanks de verminderde subsidies en het wegvallen van extra overheidssteun blijft Oostrem investeren in nieuwe woonprojecten.

Bedrag

Of kies zelf een bedrag

Wist je dat een gift boven de 40 euro voor 45% fiscaal aftrekbaar is. Een gift van € kost je dus slechts €

Wist je dat een gift boven de 40 euro voor 45% fiscaal aftrekbaar is. Een gift van € 40 kost je dus slechts € 22.

Gegevens

Oostrem vzw heeft deze gegevens nodig voor de administratieve afhandeling van jouw gift of om je een eventueel fiscaal attest te bezorgen. We dragen goed zorg voor je gegevens. Meer info vind je in ons privacybeleid.

Ik steun op naam van*

Je rijksregisternummer wordt gebruikt om je fiscaal attest te koppelen via Tax On Web.

Gelieve je officiële naam te gebruiken

We sturen je een bevestiging van je gift.

We gebruiken je telefoonnummer enkel indien we extra vragen hebben met betrekking tot je gift.

Bankrekening

Voor de maandelijkse domiciliëring hebben we je bankrekeningnummer nodig. Je kan de domiciliëring op elk moment stoppen via e-mail.

Tot slot

Bedankt om samen met Oostrem een verschil te maken.

Ben je al schenker?

Ben je al (regelmatige) schenker en wens je een fiscaal attest (vanaf een gift van €40) te ontvangen, dan vraagt de overheid vanaf 1 januari 2024 om, naast officiële naam en adres, je rijksregisternummer door te geven. Je kunt deze informatie doorgeven aan onze boekhouding via het mailadres boekhouding@oostrem.beJe kunt ons ook altijd telefonisch contacteren op het nummer 016/231545.

Nieuw in 2024

Maak de renovatie van ons woonhuis Wilsele 1 mee mogelijk en steun ons rechtstreeks met een maandelijkse bijdrage van minstens € 5 euro of met een eenmalige gift door het formulier hiernaast in te vullen. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je recupereert 45 %.

Blijf op de hoogte

Als Oostremsupporter ontvang je het Oostremnieuws en volg je vanaf de eerste rij onze interessante activiteiten en projecten zoals Het Cox Huis en De Boomgaard, een nieuw inclusief woonproject in Kessel-Lo.