Kaas- en wijnavonden: dankwoord aan de sympathisanten

Terug

Beste vrienden, sympathisanten

Hartelijk dank om weer massaal naar onze kaas- en wijnavonden af te zakken. Elke keer opnieuw zijn we verrast door de fantastische opkomst. Dat betekent dat wij nog steeds jullie volste vertrouwen genieten.

Zoals jullie weten, blijven we investeren in de toekomst van personen met een beperking. Momenteel zijn de werken aan het Coxhuis volop bezig. Eind deze maand wordt het buitenschrijnwerk geplaatst en kan de binnenafwerking een versnelling hoger schakelen.

Intussen gaven wij aan onze architect de opdracht om een grondige renovatie aan ons eerste woonhuis in Wilsele door te voeren. We maken dit gebouw comfortabeler en klimaatneutraler. Deze renovatie volgt op het moment dat het Coxhuis opgeleverd wordt.

Daarnaast zijn er de zeer ambitieuze plannen om van De Boomgaard Kessel-Lo een buurtversterkend woonproject te maken. We doen dit in partnerschap met De Wissel, De Wingerd, Zorg Leuven en het Stadsmakersfonds (Miss Miyagi).

Oostrem groeide op korte termijn uit van een voorziening, met een zeer goede naam, naar een sociale onderneming en netwerkorganisatie.

Dat vertaalde zich in de oprichting van vier coöperaties, nl. CVSO Kwaito, CVSO Toontjeshuis, CVSO Livez en de CVSO People Made.

Het blijft de moeite om geregeld naar de website Oostrem.be te surfen om kennis te maken met al deze projecten!

We zijn in volle expansie en dan kan alleen maar door de trouwe achterban waarop wij kunnen terug vallen.

Bedankt hiervoor en… smakelijk eten!

Mario

14/09/2023