Sponsorwandeling

een pittige tocht door het Hageland
van vrij 3 september tot za 4 september 2021  

Wandel samen met Hilde Vanderwaeren de allereerste 'Hagelandse 101' en steun Oostrem. Het aantal deelnemers is beperkt tot 1000. Geef je deelname ten laatste vrijdag 7 mei door via info@oostrem.be. Als 'wandelgroep voor een goed doel', kunnen we plaatsen reserveren.

Schrijf nu in

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8 tot 17 u

016/23.15.45 I info@oostrem.be 

Nieuws

Interessant artikel

Samen met Anja Schoeters en Katrien Staessens vertelt Mario Vanhaeren in het magazine over sociaal wonen Woonwoord over ons inclusief woonproject Het Zavelhuis - Het Molenhuis.

Lees verder
Bewoners in de kijker

Elien Bellemans en Paulien Overloop blikken vooruit op hun leven in Het Zavelhuis – Het Molenhuis. “Ik wil mijn eigen leven uitbouwen, zelf beslissingen nemen en doen wat ik graag doe", zegt Elien.

Lees verder
Open plaatsen bij Oostrem

Dagondersteuning: 8 plaatsen. Voor meer informatie over deze open plaatsen kan je elke werkdag van 13 tot 16u bij de Zorgpoort terecht, via zorgpoort@alezi.org en op het nummer (0492) 155 455.

Bekijk hier

Oostrem nieuws

Driemaandelijkse nieuwsbrief

Hopelijk raken wij de volgende maanden allemaal van het vieze coronabeestje af en kunnen wij werken aan een nieuw en beter normaal. Wij kijken uit naar de allereerste knuffels, een stevige handdruk en echte ontmoetingen.

Lees meer

Projecten

Bouwproject 'Het Molenhuis'

Oostrem en Zavelhuis vzw, een geëngageerde groep ouders van jongvolwassenen met een beperking, vonden elkaar om een formeel samenwerkingsverband op te starten om dit woonproject te realiseren.

Bekijk hier
Dakwerken aan home Bijlok

De werken aan het home Bijlok zijn vandaag gestart. Het dak van het bewonersgedeelte wordt volledig geïsoleerd en vernieuwd. Dat zal het comfort voor de bewoners aanzienlijk verhogen.

Volg ons op Facebook
De Schuur wordt De Schoppe

Nieuws van de dag: De Schuur wordt De Schoppe. Het rechtergedeelte van de Benedictushoeve krijgt de naam De Schoppe, Noord-Brabants voor de schuur. In de Kempen spreekt men van een schop als schuur in de tuin.

Volg ons op Facebook

Steun ons

Lever lege cartridges

Steun Oostrem en help de natuur een handje door lege inkt of toner cartridges te verzamelen en binnen te brengen in Oostrem of in de Benedictushoeve. Tomson Recycle zorgt voor de rest.

Bekijk hier
Een hart voor Oostrem

Realiseer mee de noodzakelijke uitbreidingen van onze voorziening en geef aan jouw bank een doorlopende opdracht van slechts 5 euro per maand tvv Oostrem. Heel erg bedankt voor uw blijvende steun.

Bekijk hier
Oostrem daagt je uit

Wandel de 133km naar Blankenberge, waar de tweejaarlijkse sponsoractie van 27 tot 30 augustus 2021 hopelijk zal mogen doorgaan. Kies zelf welk bedrag je sponsort aan Oostrem vzw en doneer ...

Bekijk hier

Oostrem vzw
Oostremstraat 26, 3020 Herent
016/23.15.45 I info@oostrem.be
ON 0409.806.786

Volg ons op