Corona dwarsboomt de officiële opening van het Molenhuis/Zavelhuis

De officiële opening van het Molenhuis & het Zavelhuis, op zondag 24 oktober, moest een groot feest worden. Honderden bezoekers zouden samenkomen in het gemeentehuis De Kouter, het glas heffen en een blik werpen in de zeer mooie woningen. Elke bewoner zou super enthousiast en ongedwongen zijn studio tonen. Nadien zou iedereen afzakken naar De Schoppe, het nieuwe dagbestedingsproject van Oostrem in de Benedictushoeve, om nog lang na te praten met een lekker hapje en drankje. Daar zou Oostrem ook vertellen over een nieuw woonproject dat de volgende jaren gerealiseerd wordt.

NIET DUS! We durven het niet aan om zoveel mensen op een te kleine oppervlakte samen te brengen. Daarvoor is Covid-19 nog te actief in onze contreien en daarom moeten wij onze zeer uitgebreide achterban voor de zoveelste keer teleurstellen.

We zullen ons op 24 oktober beperken tot de naaste kring van de bewoners en een kleinschalig evenement laten doorgaan in De Schoppe.

Feesten doen we later en… daar moeten jullie bij zijn! We hebben daarvoor zondag 24 april 2022 voorbehouden. Ooit moet het lukken!

Namens Het Zavelhuis & Het Molenhuis

Katrien Staessens & Mario Vanhaeren