U was de laatste
maanden weer geweldig!

Terug

Op het gevaar af dat we één van de vele initiatieven ten voordele van Oostrem vergeten, lijsten wij even op wie er de laatste maanden in de bres sprong voor onze organisatie.

Op 23 september kwamen een tiental medewerkers van Deloitte twee van onze Joëlettes bemannen. Dit gebeurde onder het goedkeurende oog van Dirk Hermans, partner van Deloitte België en bestuurder van Oostrem. Dirk is de man links op de foto. De wandeling werd uitgezet door Roger De Becker, trouwe vrijwilliger en verwoed wandelaar.

Op 2 oktober vond de 20ste Memorial André Vleminckx ten voordele van Oostrem plaats.

De opkomst tijdens de kaas- en wijnavonden, 14 en 15 oktober, was terug fenomenaal. Na twee jaar take away en delivery aan huis mochten wij in het Gemeenschapscentrum De Bosstraat vijfhonderdvijftig personen verwelkomen. Er stelt zich één probleem. De supermooie en prima uitgeruste zaal is volgend jaar niet beschikbaar.

Lions Leuven verzorgde op 21 oktober zijn jaarlijkse wijnverkoop in De Schoppe. Op 10 november organiseerden zij ‘Hommage aan Brel’, vertolkt door Filip Jordens en zijn kwartet. Een deel van de opbrengsten komt Oostrem ten goede.

28/10/2022